Litt av hvert om smått og stort i Havika

Litt av hvert om smått og stort i Havika

Mens vi venter

Mens vi venter på D-kullet.Posted by Trude 2010-02-18 21:17

Da er det endelig bekreftet - Calea er drektigsmiley Calea så drektig ut etter bare en uke. Hun fikk de dådyrøynene og det lyste drektighet av henne. Ble veldig kjælen også, hun bare måtte sitte i fanget, helst hele tiden. Nå er hun et matvrak av dimensjoner og vil ha mat hele tiden. Hun får nå mat tre ganger om dagen, ellers sitter hun konstant ved brødfjølasmiley

På ultralyd tellet vi 6 fosterblærer, men det kan være flere - eller færre også. Ikke alltid like lett å være sikker. Blir spennende å se hvor mange det blir til slutt. Sikkert er det at hun har lagt seg ut. Nå er det 4 uker siden paring, og hun har allerede fått pærefasong. Jeg har ikke sett det så tidlig på de andre tispene, men det kan nok variere fra individ til individ regner jeg med...

Ved 3 uker var hun 76 cm rundt buken

Ved 4 uker er hun 81 cm rundt buken.

Akkurat nå ligger hun og passer på vaffelpressa - kan jo hende det blir et vaffelhjerte til den vordende morsmiley

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by trude 2010-02-19 06:33

Ja Malin du er hjertelig velkommen! Jeg har vinterferie neste uke, så da passer det fint for meg!

Posted by Malin 2010-02-19 00:38

Hurra! Gratulerer så mye til den vordene mor og "bestemor".

Er inne til stadighet og følger med om det skjer noe nytt. Det spørs om jeg må spørre pent om å få komme å hilse på snart :)

Klem fra Steinkjer

Posted by Trude 2010-02-18 23:16

Har vært inne på bloggen din allerede og vet akkurat hvem jeg skal spørre hvis minnåendaikkeoppdagedekreativitetskulledukkeopp. Det er jo bare en fryd å se på de fine bildene og de knekkebrøda så jo bare nydelig ut!

Posted by Tove E. 2010-02-18 22:44

Heisann hoppsann, og takk for en koselig prat i kveld! Bli skikkelig spennende å følge med på både Attika og Calea framover ;o)

Ønsker dere alle ei riktig god helg!

Ps! Adr. til bloggen min er forresten engelsen.blogspot.com. Velkommen skal du være ;o)