Litt av hvert om smått og stort i Havika

Litt av hvert om smått og stort i Havika

4 uker gammel

Vi i C-kullet!Posted by Trude 2010-04-21 21:23

Nå begynner det virkelig å bli liv i leiren her! Valpene er nå flyttet ut fra valperommet og bor på kjøkkenet hele tiden. Mat får de nå 3 ganger pr. dag og alle spiser veldig godt og med stor iver! De har nå skjønt at de ikke trenger å rulle i matfatet og står nå pent og pyntelig i rundt, nestensmiley De drikker selvsagt også melk fra mor Caleasmiley Calea passer fortsatt godt på valpene, men tolerer nå at de andre hundene får lukte på, unntatt Isa, hun får ikke lov nei!

Valpene har fått skikkelige pirajatenner og det kjennes hvis man legger seg ned på golvet sammen med dem. De biter i ører og tær skal jeg si! De biter hverandre også, og blir det vondt så hyler de hjerteskjærende - og da kommer mor ilende til!

Tispe 3 har sovnet under kjøkkenbordet.

  • Comments(0)//blog.havika-kennel.com/#post190

Vi elsker å være ute!

Vi i C-kullet!Posted by Trude 2009-03-15 12:24

Fabienne og valpenesmiley

Hanne 1, Hanne 2, Hanne 3(bak), Tispe 1 og Tispe 3.

Tispe 1 og Tispe 3

  • Comments(0)//blog.havika-kennel.com/#post173

Bestemor

Vi i C-kullet!Posted by Trude 2009-03-14 11:27

Dette er min mor, som var her og passet valpene de 3 første ukene når jeg var på jobb. Det fungerte utmerket, valpene kunne ikke fått en bedre bestemorsmiley Mamma er pensjonert sykepleier og grisebondesmiley I følge henne er hund og gris veldig likt når det gjelder fødsel og stell av de nyfødte. Hun sørget for at de som var minst alltid fikk "pupp" først, før de større fikk slippe til. Attika ble også matet etter alle kunstnens regler, og det kan nok være bestemors havresuppe som var årsaken til at hun hadde så godt med melk hele tiden.

Her er hun på besøk når valpene var 6 uker, og det var en meget stolt bestemor som så at "barna" hennes hadde blitt så storesmiley  • Comments(0)//blog.havika-kennel.com/#post171
Next »